Remotec Oy

Remotec Oy on nuorekas, proaktiivinen ja asiakaslähtöinen yritys, jonka toimipaikkana on Kustavi. Remotec kehittää ja valmistaa etäohjattavia sähkönjakelupisteitä niin vierasvenesatamien, leirintäalueiden kuin yksityisten ja julkisten pysäköintialueiden tarpeisiin. Remotecin lippulaivatuotteena ovat etäohjattavat RECO- piha- ja marinatolpat. RECO- tuotteet ovat kotimaisia aina designista valmistukseen.

RECO- tuoteperhe
Remotec Oy:n liikeidean ytimenä ovat älykkäät ja etäohjattavat RECO- tuotteet ja niistä edelleen kehitettävät sovellukset.
RECO tuoteperhe tarjoaa etäohjattavia, paikkaan ja aikaan sitomattomia tuotteita perinteisiin auton lämmitystarpeisiin niin julkisille kuin yksityisille parkkipaikoille, veneiden ja matkailuautojen sähkönsaantitarpeisiin vierasvenesatamiin ja leirintäalueille sekä sähköauton lataustarpeisiin.
Lippulaivatuotteena RECO piha- ja marinatolpat. 

RECO piha- ja marinatolpat pohjautuvat kolmeen peruselementtiin:

1. Muotoilu – tuotteet ovat tarkoin suunniteltu erottumaan perinteisestä lämmitystolppakannasta.

2. Käyttäjäystävällisyys- tuotteet ovat suunniteltu helppokäyttöisiksi niin käyttöliittymän kuin käyttöergonomisuuden kannalta.

3. Asennusystävällisyys – sama standardoitu asennus niin uudisrakennuskohteisiin kuin saneerauskohteisiin, jolla pystytään hyödyntämään olemassa oleva perinteinen lämmitystolppainfra aina betoniankkureista runkoputkiin.

 

RECO-tuotteet on kaikki suunniteltu helposti käyttöönotettaviksi ja käytettäviksi. Erinomainen käyttöliittymä takaa sujuvan, yksinkertaisen ja miellyttävän käyttökokemuksen. RECO-tuotteiden design on tarkkaan harkittu ja se vastaa tämän päivän suunnittelun ja arkkitehtuurin vaatimuksia ja kriteerejä.

RECO-tuotteiden toimintavaihtoehdot ovat laajat. Toimintojen modulaarisuus mahdollistaa tuotteiden asiakaskohtaisuuden ja toimivuuden useissa eri ympäristöissä. 

Yrityksemme arvot

Remotec Oy:n perusarvoja ovat asiakaslähtöisyys, luotettavuus, yrittäjähenkisyys ja oppimishalukkuus. Yrityksen toiminta on rakennettu näiden perusarvojen ympärille ja toiminnan kilpailukykyä tullaan ylläpitämään jatkuvalla kehitystyöllä. Remotec Oy:n tavoitteina ovat asiakastyytyväisyys ja pitkät asiakassuhteet.

Lue lisää RECO- tuotteista

Tutustu Remotec-tiimiin ja yhteistyökumppaneihin

Ota yhteyttä ja kysy lisää